Входна врата с чип

Търсейки все по-надеждно заключване, потребителите решават да подменят не само входните си врати, но и начина на заключване. Какъв е смисълът да поставите качествена метална врата и да монтирате лесна за разбиване ключалка? Никакъв. За това си заслужава да изберете най-доброто на пазара, за да сте сигурни в защита на Вашето  имущество. Не е достатъчно да отидете до месната железария и да изберете най-скъпият вид заключване. Не винаги цената отговаря на качеството.

В повечето случаи е така, но изобретателните крадци, също развиват своя занаят. Често те са наясно с последните новости и вече са готови с изградена система за справянето с нов тип ключалки. Ако сте решили да подмените старата входна врата с нова и надеждна стоманена врата, то поставете електронно заключване с чип.  Този вариант на заключване има много предимства.

На първо място и най-важно за всеки човек е, надеждността. Електронното заключване с чип е надежден и доказан във времето метод за заключване, който ще държи далеч всички крадци.  Заключването с чип може да се използва за всякакви врати и помещения, не само за входни врати. Може да се монтира на вратата на дома Ви, на офиса, магазина, асансьора.

С един чип, Вие ще може да замените старите тежки ключове, които само Ви затрудняват, без да Ви осигуряват сигурност. Какво е нужно, за да се сдобиете със заключване с чип? Трябва Ви централа с безконтактен контролер, плюс четец. Четецът се монтира в близост до системата. Специалистите препоръчват, всяко място, без крилото на вратата. Все пак е добре да се съобразим с опита им и да се доверим на преценката им.

Съображенията са, че заключването с чип е добре да се намира на статичната страна на вратата, а не тази която се отваря и затваря постоянно.  Електронното заключване позволява да имате пълна свобода при експлоатацията. Ако то е монтирано на входната врата например, може да включите съществуващата домофонна система, към устройството. Това, както се досещате Ви позволява да отключвате и заключвате входната врата, на всеки който сте решили да допуснете до дома си.

Какво по-удобно има от това, да не слизате по стълбите, по няколко пъти на ден… Електронното заключване с чип от http://obshtdom.com/услуги/заключване-с-чип е изключително практично. Сред плюсовете на системата са и възможностите да притежавате неограничен брой чипове. Системата Ви осигурява безброй ключове. Естествено това е повече от идеално за кооперации с много живущи или офиси с много служители.  Заключването с чип може да осигури контрол и върху влизанията и излизанията на служителите в даден офис. Тази отчетност е полезна и много от големите фирмени организации вече са я въвели в експлоатация.

You may also like...