Детски рожден ден в София

Организирането на парти по определен повод не е лека задача. То трябва да обедини всички присъстващи и да им осигури приятни емоции.

За да сте на гребена на вълната в модата на партитата, организирайте детски рожден ден София. Това можете да направите в някой от клубовете за виртуална реалност.

Можете да предоставите възможност на участниците в партито в продължение на един час да се забавляват, като вземат участие в някоя космическа мисия. Достатъчно е да се съберат поне 8 човека на минимална възраст 11 години.

Сформираният отбор ще бъде разделен на две, като всяка от групите поема изпълнението на своя мисия. Цялото действие се разиграва на далечна космическа станция.

Децата се впечатляват от този нов свят, за който дори не подозираме. Слагайки очилата за виртуална реалност, те попадат в нереални ситуации, от които трябва да се измъкнат като целия отбор обсъжда и решава всяка стъпка.

Отдавна не се практикуват колективни игри, които възпитават и отработват екипната работа и взимане на решения. Това определено е голям недостатък на днешното време.

В подобно парти родителите могат да наблюдават реакциите на децата си и да се забавляват с тях. Но ако има родители, които са възпрепятствани, нека не се притесняват. Клубовете ограничават достъпа на външни лица и децата са в пълна безопасност. По време на партито присъстват само участниците в партито и техните родители, ако желаят.

По желание на организаторите, играта може да се съчетае и с почерпка, което е честа практика. Отборът победител получава награда от клуба, който организира играта.

Децата се впечатляват от тези нови виртуални забавления и вероятно това е само началото от приложението на виртуалната реалност. В близко бъдеще ще сме свидетели на още по-голямо разнообразие в тематиката и начина на провеждане на партитата не само за деца, но и за възрастни. Всичко е въпрос на време и желание от страна на собствениците на подобни клубове.

Източник: Escape Room Sofia – TeamPlay.Zone

You may also like...