Електронно заключване – сигурност и комфорт

Заобиколени сме от информация за кражби, набези и разбити входни врати, това не е просто черна статистика, с която полицията плаши населението, а реалност. Все повече кражби с взлом се случват на централни места, пред очите на граждани, които дори не разбират, какво се става в тяхно присъствие. За да предпазим дома си, офиса или търговската площ е добре да се замислим за надеждна защита. Електронното заключване на входната врата е перфектното решение.

Наричат електронното заключване система на бъдещето. Това е така, тъй като в направата и изработката на електронния тип заключване са внедрени съвременни технологии. Основната задача на това изобретение е да предпази имуществото ни от набезите на крадци.

Представете си само … Прибирате се към дома, и вместо връзка с хиляди тежки ключове носите малко елегантно дистанционно или чип, с който за секунди ще прекрачите прага на Вашия дом. Електронното заключване е удобство. Безспорно преимуществата му са много. Удобство, сигурност и лесна експлоатация са основните сред тях.

Нека разгледаме устройството на електронното заключване.

Системата сканира кода, който е персонален и не подлежи на дублиране и след кратък сигнал (който също може да бъде персонализиран), отключва вратата. Звучи перфектно и лесно. В същото време специалистите в бранша напомнят факта, че статистически погледнато електронното заключване до момента е донесло само позитиви – няма разбити врати, не са отчетени кражби на местата, където е монтирано такъв тип електронно заключване от Cssofia.bg и потребителите споделят само положителни оценки са системата.

Електронното заключване е подсигурено технически в извънредни ситуации на режим на работа. Подобни ситуации са: късо съединение, подаване на високо напрежение към системата, електрошок и други.
Съвременните електронни заключващи системи са се погрижили Вие да имате достъп до дома си 24/7. Ако има авария на електрозахранването, те осигуряват достъп и не спират своята работа до седем дни. Това Ви прави абсолютно независими от промените на тока или не до там прецизната поддръжка на доставчиците на електроенергия.

За какви врати е подходящо електронното заключване? За всички.
Могат да бъдат всякакъв тип врати. Електронното заключване се монтира както на частни имоти, така и на обществени сгради. Нещо повече – електронното заключване е чест избор за входна врата на кооперация. То може да обслужва неограничен брой живущи, всеки с персонален код.

Отключването на електронно заключената врата става, чрез доближаване на избрания от вас модел – чип, дистанционно, код-клавиатура или пръстов отпечатък. Тези технологии са сигурни и надеждни. С избора на електронно заключване Вие печелите дългосрочна сигурност. Моделите на пазара са достатъчно проверени във времето и гарантират качество на обслужването и експлоатацията.

Електронното заключване не е лукс, за които трябва да събирате дълго своите спестявания. Цените на предлаганите модели са съобразени с джоба на съвременния потребител. А и да погледнем от друг ъгъл – на каква цена сте склонни да спите спокойно? Всеки би отговорил – на всяка. Сигурността и защитата на Вашия дом са най-ценните.

You may also like...