Заключване с чип – приници

Вече вероятно сте се замислили да промените модела, по който охранявате Вашето имущество. Освен принудени от все по-нарастващите кражби в части и обществени имоти, е добре да си дадете сметка, за това, че крадците стават все по-изобретателни. Ако преди години катинарът беше единствения най-сигурен вариант за заключване, то в наши дни системата за заключване с чип е много по-надеждна от стария и ръждясал във времето катинар.

Отделете време и направете собствено проучване. Ще се уверите в това, че технологиите са се развили, а с тях и производството на все по-модерни надеждни системи за охрана. В интернет има достатъчно информация, но тук на кратко ще разгледаме основния принцип на работа на системата за заключване с чип.

В общи линии всичко това е електронна система с електромагнитна брава. Нейното приложение е широко: от частни домове до обществени сгради (жилищни входове, магазини, галерии, заведения). Може да бъде инсталирана на всяка една входна врата, стига нейното състояние да е изправно и разбира се надеждно. Принципът на работа също е максимално улеснен. Отключва се с чип от едната страна (външната), а от вътрешната с бутон или отново с чип. Може да си представите, колко бързо и удобно е за Вас и гостите Ви да влязат, без да търсят правилния ключ минути пред вратата. Системата е максимално улеснена и клиентите споделят, колко лесна и приятна е експлоатацията.

Видовете брави, предназначени за електронното заключване с чип, могат да бъдат: електромагнитен болт (този модел брава е невидим от вън и от вътре на вратата); електромагнитна брава – модел с усилен насрещник. Най-надеждната и сигурна защита е в брава – ЕЛЕКТРОМАГНИТ ЕМB 300. Тя е предназначена за висока степен на защита, която отговаря на изискванията за входна врата на офиси и жилищни сгради, промишлени халета.

Всички изброени брави работят с огромно количество чипове. То може да достигне до 999 броя, което дава широки възможности на системата за максимална експлоатация.

Основният въпрос на потребителите е, каква е дължината на живот на подобен род охранителни системи. Бравите със заключване с чип на практика са вечни. Поради факта, че електромагнитната система е създадена за високо натоварване и ежеминутна експлоатация. В нея на практика няма механично износване. Целият процес на работа се осъществява посредством допир на чипа до четеца. Така не се наблюдава никакво износване и амортизация. Ето за това специалистите определят системата като вечна.

Цените на пакетите са между 300 и 400 лева. В тях са включени монтажа и сервиза. Фирмите производители са се погрижили нищо да не създава грижи на потребителите. Системата за заключване с чип е надеждна и сигурна.

You may also like...