Намерете фирма за качествена смяна на щрангове


Жилищата в старите жилищни сгради, построени преди повече от 70 години, се нуждаят от спешна смяна на щранговете. Това се налага поради факта, че те са от метални тръби, които в годините на ползване са корозирали и ръждата ги е увредила.

Водата е с влошено качество и нисък дебит, което затруднява снабдяването на високите етажи. Канализационният щранг създава проблеми, защото отворът е почти затворен от ръждата и задържаните отпадъци. Наред с всички тези проблеми постоянните течове са реална опастност за наводнение. Сметките за вода са високи.

Решението е смяна на хоризонтални и вертикални тръби по цялото трасе – от абонатната до последния етаж. Действията ви не трябва да се забавят. На общо събрание на всички собственици на жилища в кооперацията вземете решение и действайте. Намерете фирма за ВиК услуга, която ще ви направи ремонта на изгодна за вас цена и се доверете на професионалистите. Те ще се справят бързо и качествено със смяната на щранговете, защото са професионалисти.

Най-бавен и трудоемък е първия етап от работата – отстраняването на старите метални тръби. След почистването на старите тръби работата по този ремонт се улеснява. Поставянето на новите тръби е лесно, защото се използват такива от полипропилен. Предимствата на тези тръби са много – леки са и лесно се работи с тях, имат гладка повърхност и добър външен вид. Определящо значение има това, че те не корозират и това им осигурява дълъг срок на ползване. Освен това при тях има добро съотношение на цена и качество. Народната цена ги прави широко приложими.

За качествената смяна на щранговете има значение и добрата шумоизолация, защото полипропиленовите тръби са шумни – това им е и недостатъка. Тази изолация прави по-стабини щранговете. На всеки нов щранг ще бъде поставен кран, което е улеснение за работата по него при необходимост.

Не търсете причина да отлагате смяната на щрангове, а се активирайте и я направете. Вашата инвестиция в този ремонт е само в полза на вас самите – вода с нормално налягане за всички етажи, работеща без проблеми канализация, спокойствие, няма опасност от наводнение заради напукани тръби. И така знаете причините за смяната на тръбите, знаете и положителните резултати от тази смяна – преценете и действайте!

You may also like...