Как да купуваме матраци онлайн

Онлайн търговията позволява на всеки да си купи каквото пожелае от сайтовете за интернет продажби, дори и матрак.

Сигурно мнозина ще го сметнат за лудост, но покупката на матраци онлайн си има своите предимства. Онлайн пазаруването  пести неимоверно много време на потребителите. За съвсем кратко време човек може да намери най-изгодната оферта сред всички на пазара.

Покупката на матрак онлайн определено може да бъде по-успешна от тази в магазина. Освен характеристиките, които можете да съпоставяте, всеки потребител има достъп и до мнението на клиенти, които вече са си закупили определен артикул. Те споделят мнения за търговеца и за самия матрак. От тях много лесно можете да си направите извода дали офертата, на която сте се спрели е най-подходящата или трябва да потърсите на друго място.

Някои хора все още държат да пробват матрака в магазина. Така смятат, че много по-успешно ще изберат най-удобния и подходящ за тяхното легло. Статистиката, обаче, не е на същото мнение. Резултатите твърдят, че 71% от пазарувалите в магазин, не са доволни от избора, който са направили. Сред потребителите, купили своя матрак онлайн, доволните са 78%. Това красноречиво показва, че дори покупката на матраци онлайн е добър избор.

Стоките, които се предлагат онлайн са значително по-евтини. В магазините цените на стоките са натоварени с допълнителни суми: за наем на магазина, за заплати за персонала, за рекламата и др. Когато купите матрак от магазина, в повечето случаи ще трябва да си платите превоза.

Цените на матраците онлайн са по-ниски, защото не се налага да се плаща за помещение, в което да се излагат стоките, няма заплати за персонал, а доставката в повечето случаи е напълно безплатна.

Сами можете да се уверите в тези твърдения. Достатъчно е да проследите цените на една определена стока в реалните магазини и в онлайн магазините и ще намерите множество доказателства за казаното по-горе.

You may also like...