Как коланът да подобри визията ви

Аксесоарите могат да направят чудеса във визията на всяка дама от грозно до красиво и от скучно до незабравимо. Може би  обувките са вашето решение за модни аксесоари или може би бижуто е вашият коз. Въпреки това, позабравените колани заемат важно място в дамската мода.

Тази малка добавка има решаващо въздействие, когато става въпрос за усъвършенстване на стила ви, като същевременно придава на силуета ви вид на пясъчен часовник. Плюс това, буквално е кукичка, която приковава към талията ви редица погледи, повдигайки незабавно самочувствието ви.

И не си мислете, че винаги трябва да слагате колана по традиционния начин, т.е. с гайките на коланите и пробитите дупки. Опитайте да привържете край на тъкан през катарамата и да завържете зад колана, или просто завържете всеки край на възел и го издърпайте здраво. Имайки предвид тези идеи, ето няколко интересни начина за носене на колан.

С голям размер пуловер или жилетка

Дрехите в по-голям размер са на мода почти всеки сезон. Но те често скриват прекалено много от дамската фигура и я правят непривлекателна. Не допускайте да се загубите в подобни плетива. Вместо това сложете колан и покажете естествената си талия. Същото се отнася и за дебели, текстурирани жилетки, които са успешно могат да ви стоплят и дас крият забележителните форми на тялото ви. Не се притеснявайте да използвате колани с ярки цветове, за да съживите скучните зимни тонове на облеклото.

Под пухкаво яке

Оставете Мишелинчето зад себе си и добавете красива структура към това обемно пухкаво яке като добавите колан към вашия външен вид. Дръжте якето разкопчано и сложете колан на панталоните или дънките.

Над сако или блейзър

Ако имате тънко сако, което искате да покажете и не е задължително да го сваляте, след като влезете вътре, коланът може да направи този артикул основна атракция. Двойно широк колан може да бъде идеален в този случай, тъй като сакото на практика се превръща в рокля. Същото важи и за блейзъра.

You may also like...