Коректни авторемонтни фирми

 

korektna-firmaКолко българи (у нас) карат нови коли? Според статистиката, все повече. За последната 2015 година продадените у нас нови возила са 23 500, или с 3141 броя повече от 2014 г. Познайте кога са продадени най-много? Декември! Явно колата става все по-предпочитан подарък за празниците, за тези разбира се, които могат да си я позволят. Нова, от магазина, с калъфи, миризма на чистичко и ново, с едва започващ да се покачва километраж… Мечта.

По-голямата част от българското население, обаче, се радва на не толкова нови возила. Начините да се сдобиете с тях са като си ги закупите сами от автокъща или физическо лице в страната или чужбина, поръчате на автоджамбазин да ви издири и докара желания автомобил, купите си върнат от лизинг или стар автомобил от официален дилър или пък си го спазарите от приятел. Който и начин да използвате, за да се сдобиете с кола обаче, гаранция, че всичко по нея е наред, никога няма. А дори и първоначално да е, с времето изникват проблеми от различно естество, които ако сам не сте автомеханик, се налага да доверите в ръцете на такъв.

Кой сервиз да изберете за ремонта на своя автомобил? (Е, ако имате Каско и застрахователите Ви работят с определени фирми, изборът няма да е Ваш). В останалите случаи, обикновено, търсите познат механик, или познат, които има познат добър автодоктор. Отново, гаранция доколко сте в сигурни ръце, които няма да ви „оскубят“, няма.

Техническата изправност на автомобила е от значение за Вашият живот, този на пътниците Ви, както и на всички останали хора в мястото, в което управлявате МПС-то си.

Важно е всеки проблем, който откриете – „Абе трака тука отзад нещо вляво“, или не дай си Боже по-сериозна авария, да бъдат отстранявани своевременно с оглед безопасността на всички. Тук идва автомеханикът. Той е човекът, който сам или в екип с колеги, открива, диагностицира и лекува проблема на автомобила. Обикновено след прегледа следва обаждане какъв точно е случая, какво е необходимо за да бъде отстранена неизправността и колко ще Ви струват труд/ части/ консумативи и колко ще отнеме ремонтът.

Повечето дами примерно, преживели близки срещи от третия вид с автодокторите, споделят, че са усетили определено недоверие и лека насмешка от страна на същия. Какво ли ти разбира жена от автомобили? Следователно вероятността, поне според тях, да бъдат принудени да плащат за недействителни ремонти, е голяма. Разбира се, от това не са застраховани и господата.

Как да се ориентирате в морето от ремонтни фирми на пазара? Търсете Коректна Фирма. Ще ги познаете и по едноименния стикер и сертификат. Това, която им дава право да се наричат коректни Фирми, е липсата на отрицателни мнения за тях в Интернет, удостоверена от специален софтуер. Елитното семейство на Коректните Фирми става все по-многобройно и познато във вече осем европейски държави. Клиентът знае, къде да открие добрия бизнес. А бизнесът знае, как да „обяви“ добрата си репутация и да достигне до още клиенти.

Източник: https://presata.com

You may also like...