Продажба на апартаменти в София – добрите места за ценители на лукса!

Продажба на апартаменти в София – за собственици, за предприемачи, за частни лица. Продажбата на един апартамент може и да се окаже трудна задача, ако го предлагате на неправилните купувачи или по неправилния начин. И все пак, кой е най-добрият вариант да предложите апартамент за продажба, така че да получите финансова изгода от цялата сделка? Отговорът е, като използвате професионална агенция за консултации по недвижимо имущество. Но не всяка агенция за имоти има нужния опит, капацитет и връзки в имотния сектор, за да ви бъде полезна. Ако искате да осъществите успешно продажбата на жилище в столицата – изберете www.ues.bg и Unique Estates. Те ще ви предложат рентабилна консултация, правилно позициониране на имота ви на пазара, реална оценка на качествата му и най-вече насочване към сегмента от купувачи, които биха дали добри пари за него.

Продажба на апартаменти в София – стъпки към успеха и добрите локации за луксозните жилища

Вие сте предприемач, собственик, наследник на луксозен имот в столицата. Луксозното ви жилище притежава топ локация, в района пътно-транспортните връзки са на ниво, интериора е модерен, гледката е супер – но купувачите, като че ли не се интересуват от апартамента ви достатъчно, за да го купят. Къде грешите? На първо място единствено професионалните брокери на имоти имат капацитета да свържат хиляди купувачи и продавачи, понеже ежедневно се занимават с намирането на нови и свежи имоти, както и тяхното правилно пласиране. Доста често още от началото на самият проект за жилищна сграда и апартаментите в нея – брокерите съветват предприемачите, за да намерят максимално бързо своите купувачи на зелено.

www.ues.bg ще ви осигури професионална индивидуална услуга по продажбата на вашите апартаменти в столицата. Те са агенция с множество корпоративни връзки, връзки с редица чуждестранни инвеститори, всичко е юридически регламентирано, оценката на апартамента е експертна, ще ви осигурят професионално заснемане на обектите и адекватно маркетингово пласиране в мрежата и извън нея. Атрактивните локации за апартаменти и продажбата им в столицата са много – Драгалевци, Изток, Центъра, Борисова градина и много други. Изберете Unique Estates за продажба на апартаменти в София и ще получите максимума от продажбата на вашите недвижими имоти, така че да използвате услугите на консултанта повторно.

You may also like...