Регистрация на фирма на физически адрес или фирмен адрес

Когато става въпрос за регистрация на фирма, собствениците с домашно базирани фирми, често са изправени пред дилема: защото да управляват бизнеса си от дома и да ползват фирмен адрес.

Ако стартирате домашен бизнес или обмисляте да започнете да го правите, вероятно сами ще размишлявате върху този въпрос. Може дори да се замислите да не използвате физически адрес изобщо, особено ако управлявате бизнес, ориентиран към услугите, където клиентите се свързват онлайн или по телефона. На такива никога не се налага да идват на мястото на работа.

Някои собственици на домашни фирми използват номера на пощенската кутия като свой домашен адрес за бизнеса. Те използват пощенската кутия на своите уебсайтове и визитни картички – пощенска кутия, която ви позволява да давате бизнес пощенски адрес, без да жертвате поверителността или безопасността. Но има и редица причини, поради които може да искате – или да имате нужда – да имате действителен физически адрес за бизнеса си.

Регистрация на фирма с физически адрес

Има няколко причини, поради които може да искате да имате физически адрес за бизнеса си. Ако това е ситуация, в която се намирате, за щастие има няколко опции, които ви позволяват да имате физически адрес без добавените разходи за отдаване под наем на офис пространство.

Доверие – в зависимост от вашия бизнес, възможността да представите на потенциалните клиенти физически адрес, на който да се свържете с вас, може да помогне на бизнеса ви да изгради доверие.

Професионален образ. Според данни, публикувани от Бюрото за преброяване на населението на САЩ през 2011 г., повече от половината от фирмите, които отговарят на проучването на собствениците на предприятия за 2007 г., са били базирани в домашни условия; Бизнесът на дома очевидно е жив и се справя добре в САЩ днес. Тези статистически данни, влизат в сила вече и у нас. Физическият адрес осигурява на вашия бизнес по-изчистен, професионален имидж.

Място за срещи за клиенти – наличието на място, където можете да се срещнете с клиенти, също помага на вашия бизнес да изгради доверие, както и да подобри професионалния имидж на вашия бизнес.

Когато вече имате поглед над тези неща, сами ще може да вземете решение дали да регистрирате фирма на физически адрес или фирмен адрес.

Ако се нуждаете от регистрация на фирма за вашия бизнес, винаги може да потърсите агенция, която да помогне. Когато се регистрирате за услугите ще получите важни правни документи, личната информация и това ви освободи, за да управлявате бизнеса си.

You may also like...