Седмичен хороскоп за 19-25 Септември

Постоянно сме очаровани от предсказанията на знака ни за живота, за това, с кои знаци сме най-съвместими, за най-добрите сексуални позиции на всеки знак, или как зодията разрешава конфликти във взаимоотношенията, преглеждаме с трепет седмичния хороскоп.

Тази седмица: седмичният хороскоп е за септември 19-25.

Най-големият ден в календара тази седмица е 22 септември, тъй като това е денят, в който свършва ретроградният Меркурий, започва периодът Везни и настъпва есенното равноденствие. С края на ретроградния Меркурий можем да очакваме според седмичния хороскоп по-малко спънки и закъснения в комуникациите, технологиите и пътуванията. На този ден Меркурий среща силата на Плутон давайки ни съвършен фокус и концентрация.

С началото на периода на Везни можем да очакваме източникът ни на творчество, жизненост и увереност да срещне взаимно изгодни партньорства и равнопоставеност. Под влияние на равноденствието темата на Везни за баланс и хармония се усилва, защото сме уверени, че всичко е честно и почтено в нашите взаимоотношения и финанси.

А говорейки за любов и пари, инстинктивно ще подходим към двете, когато Венера (богатство, партньорство) навлиза в дълбоките и емоционални води на Скорпион на 23 септември. Докато периодът на Везни ще ни помага да развиваме връзките с другите, то Венера в Скорпион ще ни помогне да определим кой и какво заслужава нашето време и привързаност.

Така, водени от седмичния хороскоп, ние замечтано поглеждаме към хоризонта, от където чакаме решение на нашите проблеми.

You may also like...