Тенденции в обзавеждането на спалня

Когато става дума за обзавеждане на спалня, а и като цяло на дома, всеки желае крайната визия да е актуална и в крак с модните течения. За да постигнете всички идеи за обзавеждане на спалня не е нужно да инвестирате космически суми. Достатъчно е да изберете подходящи аксесоари, които да съчетаете с правилните цветове. Днес ще ви запознаем с най-популярните тенденции в обзавеждането на спалня и ще ви дадем идеи как най-лесно да ги постигнете.

  1. Скандинавска визия в спалнята

Скандинавската визия е може би сред най-популярните при обзавеждането на спални. Тя се отличава с високи скандинавски легла, с високи, внушителни матраци и добавени топ матраци към тях. Може да се каже, че точно впечатляващата височина на леглото стои в центъра на скандинавското обзавеждане. Нашето предложение, за да я постигнете е да разгледате колекцията от скандинавски легла на матраци ТЕД, които се отличават с типичните изчистени линии и стилен дизайн. Добавете към него висок матрак и топ матрак и готово – вече имате скандинавско обзавеждане. Що се отнася до изборът на матрак и топ матрак тук има много варианти. Моделите на iSleep, Магнифлекс и ТЕД се отличават не само с едни от най-добрите височини, но и с безкомпромисно качество.

  1. Забравете минимализма

Ако до съвсем скоро минимализмът при обзавеждането на спалня беше водещ, вече не е така. В момента една предпочитана тенденция не само за обзавеждане на спални, но и на дневни и като цяло на дома е свързана с много аксесоари и акценти като килими, табуретки, столове,  много картини, декорации и комбиниране на няколко тенденции едновременно.

  1. Цветовете при обзавеждане на спалня

Като всеобщ любимец се отличава кораловият цвят в областта на обзавеждането. Ако не сте толкова смели, за да изберете живия коралов цвят за стените, то лесно може да го вмъкнете в цялостната визия на спалното помещение посредством спално бельо. В онлайн магазин mattro.net може да откриете различни материи спално бельо – памучен сатен, памук, лен, зелен чай, дантела и много други, които със сигурност ще са отличен акцент във всяка спалня.

  1. Мултифункционални мебели

Напоследък желанията на хората при обзавеждането на дома са свързани с постигането на повече пространство и стремеж към простор. Тук на помощ влизат мултифункционални мебели, които са подходящи особено за малки жилища. Във почти всички магазини за мебели ще откриете например холна маса, която се трансформира в трапезна маса, диван, който се превръща в спалня или в две единични легла, гардероби, които се трансформират с комфортно легло и много други компактни и практични мебели.

You may also like...