Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Star Wars: The Force Unleashed - Помощ моля.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Prince Of Persia Форуми : Игри (Дискусии)
:: Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение

*Warrior_Within*
Редовен
Редовен

Член №: 1135

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 3:58 pm    Заглавие: Star Wars: The Force Unleashed - Помощ моля. Отговорете с цитат

http://picbg.net/img.php?file=35e9248613dd8db3.JPG

Нали виждате този кораб. Как да го сваля долу. Няколко пъти подред го дърпам надолу, но идват едни други малко кораби които ме стрелят. Това се повтаря няколко пъти и той застава в една много гадна поза и не мога да го обърна както трябва за да го дърпам надолу. Гледах клипчета кво ли не правих и не успях да го мина. Ако някой е играл играта и минал тази мисия моля да ми помогне. Smile

-Hasan Sabbah

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение

BGTOP
Гласувайте за нас

772 Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 3:58 pm    Заглавие: Гласувай за нас!

Върнете се в началото

Doktora
Активен
Активен

Член №: 342

42 Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много елементарно,значи трябва да убиеш малките корабчета,който те нападат,след което със силата сваляш кораба,но с мишката е трудно докато нацелиш момента,това го правиш два пъти и си готов. (:

GreeN
Активен
Активен

Член №: 936

Местожителство: Sofia
500 Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам имаш светкавица ? Седиш в левия ъгъл и чакаш да ти ги локне ( да излезе едно кръгче около летящите чинии , това значи , че героя е фокусиран там) и ги целиш . После идва момента в който ще трябва да си играеш доста с мишката и да ти кажа , че на мен ми отне 1 час да го сваля , не пада от първия път , както , че той се изправя и трябва да си бърз .

Другият вариант е с трейнър на безкрайна кръв и мана и ги избиваш за секунди с някоя от силите и буташ кораба .

*Warrior_Within*
Редовен
Редовен

772 Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ме разбрахте. Корабчетата ги меля тва не ми е проблема. Кораба не мога да го сваля играя си с него сумати време от вчера. Днеска не съм ходил на даскалою(болен съм). Мъча се и не мога да го сваля въртя го кво ли не го правя. Гледах клипчета. То се прави така че да го обърнеш към по дългата страна. И почваш да го сваляш. Точно тогава го свалям и е на път да падне но онези ме стрелят и го пускам щот иначе умирам.Тогава се намества по много ама много гаден начин. И нали отдолу ти показва какви копчета да натискаш аз го правя намествам го и копчетата не ми казват още да го сваля долу и не мога да го сваля. Много е трудно. Ако знаете някъкъв кратък начин кажете моля ви.

-Hasan Sabbah

Върнете се в началото

*Warrior_Within*
Редовен
Редовен

772 Точки

МнениеПуснато на: Пон Фев 01, 2010 5:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може тая тема напрао да се делетне. GREEN да е жив и здрав(и създателите на трейнъра който използвах Very Happy ) Минах кораба на третия път със трейнърчето. По принцип не използвам такива средства ама яко се накефих като падна тоя кораб, че от вчера се мъчя. Green отново благодаря за "просветлението" Very Happy

-Hasan Sabbah

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Prince Of Persia Форуми : Игри (Дискусии) Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети