| :: Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
*Warrior_Within* Редовен

Член №: 1135

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 3:58 pm Заглавие: Star Wars: The Force Unleashed - Помощ моля. |
|
|
http://picbg.net/img.php?file=35e9248613dd8db3.JPG
Нали виждате този кораб. Как да го сваля долу. Няколко пъти подред го дърпам надолу, но идват едни други малко кораби които ме стрелят. Това се повтаря няколко пъти и той застава в една много гадна поза и не мога да го обърна както трябва за да го дърпам надолу. Гледах клипчета кво ли не правих и не успях да го мина. Ако някой е играл играта и минал тази мисия моля да ми помогне.  _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
-Hasan Sabbah
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
BGTOP Гласувайте за нас

772 Точки
|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 3:58 pm Заглавие: Гласувай за нас! |
|
|
|
|
|
 |
|
Doktora Активен

Член №: 342
42 Точки

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Много елементарно,значи трябва да убиеш малките корабчета,който те нападат,след което със силата сваляш кораба,но с мишката е трудно докато нацелиш момента,това го правиш два пъти и си готов. (: _________________
 |
|
|
 |
|
GreeN Активен

Член №: 936
Пол:  Регистриран на: 13 Май 2009 Мнения: 1404 Местожителство: Sofia 500 Точки

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам имаш светкавица ? Седиш в левия ъгъл и чакаш да ти ги локне ( да излезе едно кръгче около летящите чинии , това значи , че героя е фокусиран там) и ги целиш . После идва момента в който ще трябва да си играеш доста с мишката и да ти кажа , че на мен ми отне 1 час да го сваля , не пада от първия път , както , че той се изправя и трябва да си бърз .
Другият вариант е с трейнър на безкрайна кръв и мана и ги избиваш за секунди с някоя от силите и буташ кораба . _________________
 |
|
|
 |
|
*Warrior_Within* Редовен

772 Точки

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Не ме разбрахте. Корабчетата ги меля тва не ми е проблема. Кораба не мога да го сваля играя си с него сумати време от вчера. Днеска не съм ходил на даскалою(болен съм). Мъча се и не мога да го сваля въртя го кво ли не го правя. Гледах клипчета. То се прави така че да го обърнеш към по дългата страна. И почваш да го сваляш. Точно тогава го свалям и е на път да падне но онези ме стрелят и го пускам щот иначе умирам.Тогава се намества по много ама много гаден начин. И нали отдолу ти показва какви копчета да натискаш аз го правя намествам го и копчетата не ми казват още да го сваля долу и не мога да го сваля. Много е трудно. Ако знаете някъкъв кратък начин кажете моля ви. _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
-Hasan Sabbah
 |
|
|
 |
|
*Warrior_Within* Редовен

772 Точки

|
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Може тая тема напрао да се делетне. GREEN да е жив и здрав(и създателите на трейнъра който използвах ) Минах кораба на третия път със трейнърчето. По принцип не използвам такива средства ама яко се накефих като падна тоя кораб, че от вчера се мъчя. Green отново благодаря за "просветлението"  _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
-Hasan Sabbah
 |
|
|
 |
|