Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 5:14 pm Заглавие: Помощ
Здравейте, току що инсталирах играта http://zamunda.net/details.php?id=58140 обаче се затрудних още в началото.След като вляза с кълбо под вратата не зная какво да правя. Покатерих се на тези до вратата и ми пише за да тичам по стената да натисна [R click], натискам R и всякакви възможни клавиши и НИЩО. Моля помогнете как да продължа!
Пол: Регистриран на: 01 Мар 2009 Мнения: 1026 Местожителство: Навсякъде, където ми хареса (само вкъщи) 762 Точки
Пуснато на: Пон Фев 01, 2010 5:30 pm Заглавие:
R click идва от RMB click или Right Mouse Button click - трябва да натиснеш и задържиш десния бутон на мишката за да тичаш по стената : ) _________________ I see what nobody else sees. I feel what nobody else feels. I do what nobody else does. I think like nobody else thinks. I suffer like nobody else suffers. HAIL SADISM!!!
Оставям темата, ако имаш още затруднения по гирата си задай въпросите тук
Благодаря. Искам да попитам кага почва играта да се сейфа автоматично, понеже цял ден играя и след като изляза и при ново пускане ми дава единствено да почна нова игра а не до там където съм стигнал. Играя 5часа и сега ми се налага да почна отначало ебаси. И Следващото ми питане е (дано да го обясня правилно докъдето съм стигнал) : Минах през една вода и стигнах до едно място, където от стената излиза бетонов блок и се връща , а на него има възможност да забия камата . Единственият възможен път е на стената отляво има две дъски една над друга и над тях още една възможност да се хвана и след като се покача на нея зад мен има дърво , но нито мога да скоча нито на ляво нито надясно.
Оле божке Играта не сейфа автоматично. Когато видиш някъква чешма по пътя с дясното копче на мишката докото си близо до нея и сейфаш. А за другия въпрос не мога да се сетя дай един скриин. _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
Пол: Регистриран на: 01 Мар 2009 Мнения: 1026 Местожителство: Навсякъде, където ми хареса (само вкъщи) 762 Точки
Пуснато на: Вто Фев 02, 2010 10:59 pm Заглавие:
Не мога много да се ориентирам, но ако имаш възможност някъде да забиеш камата, можеш от там да се затичаш по стената нанякъде. _________________ I see what nobody else sees. I feel what nobody else feels. I do what nobody else does. I think like nobody else thinks. I suffer like nobody else suffers. HAIL SADISM!!!
Оле ти не четеш ли туториали ? Натискаш SPACE (голямото дълго копче на клавиатурата) срещу стената и той започва да тича по нея. А ако говориш за пускане по нея тогава с дясното копче на мишката и той започва да се дере ( ) по стената и слиза до долу. _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 11:29 am Заглавие:
*Warrior_Within* написа:
Оле ти не четеш ли туториали ? Натискаш SPACE (голямото дълго копче на клавиатурата) срещу стената и той започва да тича по нея. А ако говориш за пускане по нея тогава с дясното копче на мишката и той започва да се дере ( ) по стената и слиза до долу.
Кой ти каза, че със space се тича по стена? Със space се отскача от стена! _________________ I see what nobody else sees. I feel what nobody else feels. I do what nobody else does. I think like nobody else thinks. I suffer like nobody else suffers. HAIL SADISM!!!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети