| :: Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Doktora Активен

Член №: 342

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 12:45 am Заглавие: как се прави ? |
|
|
Ако може как се прави Върталежката на принца (във втората част) че само нея не мога да я направя не и умишлено,всички други техники ги правя,ама само тази не мога,правя я по късмет,та ако може да ми кажете какви са комбинацийте да ги смела от бой,че вчера врътнах пясъците(първата част) сега ще врътна втората(и после третата) да си припомня историйте всичко,че скоро ще излиза следващата част да са ми пресни знанията за принца. (: Та който знае да казва,Благодаря предварително. (: _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
BGTOP Гласувайте за нас

42 Точки
|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 12:45 am Заглавие: Гласувай за нас! |
|
|
|
|
|
 |
|
Doktora Активен

Член №: 342
42 Точки

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 1:08 am Заглавие: |
|
|
Мисля че разбрах как става Върталежката.
Цъкам три пъти Лявият бутон на мишката и след това задържам "Е" и я прави,пробвах го няколко пъти и ги чупя всичките,ако има други подобни техники,моля споделяйте. (:
ПП: Сори за повторният пост,но не ми даде да си редактирам горният поради причината че са минали 15 минути.
Второ ПП: Така или иначе съм направил тема нека да си питам няколко въпросчета,а сега ако ми кажете как се прави това значи принца прескачаше противниците си доста яко,не знам как да ви го обясня ама съм го правил 2-3 пъти и то пак по-късмет. (: Та тези който се сещат да споделят. (: _________________
 |
|
|
 |
|
*Warrior_Within* Редовен

Член №: 1135
772 Точки

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2010 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Въртележка MB1 MB1 MB1 E E
Пак въртележка но събрана с друго комбо E MB1 MB1 E
Едно друго яко комбо което зи записах MB1 MB1 E E MB1
Дано да съм помогнал  _________________ "Nothing is true; everything is permitted"
-Hasan Sabbah
 |
|
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|