Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ебахти страният бъг

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Prince Of Persia Форуми : Проблеми
:: Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение

Doktora
Активен
Активен

Член №: 342

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:05 pm    Заглавие: Ебахти страният бъг Отговорете с цитат

Значи инсталирам си играта не знам си за кой път и ми с еполучи ебахти страното нещо,все едно съм с хак,толков абърже се движи принца че не може да направи нищо.Ако знаете как се орпавя това,моля споделяйте,че тъкмо минах двойката и сега остана само 3-ката да мина. (:

BGTOP
Гласувайте за нас

42 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:05 pm    Заглавие: Гласувай за нас!

Върнете се в началото

GreeN
Активен
Активен

Член №: 936

Местожителство: Sofia
500 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи проблема е от третата ? Един приятел имаше този проблем , каза , че теглил някакъв драйвър за процесора от гугъл .

Metallica
Активен
Активен

Член №: 418

Местожителство: Варна
303 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека позная...с AMD и Win XP си нали ? Ако да тегли и инсталирай AMD dual core optimizer .

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Skype

Doktora
Активен
Активен

42 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да,ама не. (: АМД да,но 7-ца съм. (: и второ оправих си играта,то аз докато ви напиша си реша проблема,все пак тов ами е работата на мен,да правя компютри. (: Все пак благодаря за отговорите,но не познахте и двамата.(само да отбележа не е от релийза)

ThE_GaMe
V.I.P.
V.I.P.

Член №: 303

Местожителство: Бургас
283 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е кажи поне как си оправи проблема де. И каква по-точно ти е работата, че ми е интересно.

Doktora
Активен
Активен

42 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми,проблема беше от една програма,която използвах,бях забравил да я изключа(няма да споменавам каква е програмата) тъй че бях я забравил включена и като влезнах в играта,все едно играте контрата със спеед хака,толкова бърз бях,излезнах и се чудех какво е.Тъкмо си смилех да обновя Директа,ама видях програмата и викам чакай да я изключа и да влезна пак в играта и какво става уви че всичко си тръгна нормално. (: Та сега,Випче я кажи ти пиленце на батко,какво ще правим с темата с оръжията да правя ли знимки,да не правя ли,да правяли тема,да не прави ????? и Така. (:

ThE_GaMe
V.I.P.
V.I.P.

Член №: 303

Местожителство: Бургас
283 Точки

МнениеПуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Doktora написа:
Та сега,Випче я кажи ти пиленце на батко,какво ще правим с темата с оръжията да правя ли знимки,да не правя ли,да правяли тема,да не прави ????? и Така. (:

Как така ние? Ти си решаваш какво ще правиш и тук мисля, не е подходящо място да се обсъжда това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Prince Of Persia Форуми : Проблеми Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети