| :: Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Doktora Активен

Член №: 342

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:05 pm Заглавие: Ебахти страният бъг |
|
|
Значи инсталирам си играта не знам си за кой път и ми с еполучи ебахти страното нещо,все едно съм с хак,толков абърже се движи принца че не може да направи нищо.Ако знаете как се орпавя това,моля споделяйте,че тъкмо минах двойката и сега остана само 3-ката да мина. (: _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
BGTOP Гласувайте за нас

42 Точки
|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:05 pm Заглавие: Гласувай за нас! |
|
|
|
|
|
 |
|
GreeN Активен

Член №: 936
Пол:  Регистриран на: 13 Май 2009 Мнения: 1404 Местожителство: Sofia 500 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:15 pm Заглавие: |
|
|
Значи проблема е от третата ? Един приятел имаше този проблем , каза , че теглил някакъв драйвър за процесора от гугъл . _________________
 |
|
|
 |
|
Metallica Активен

Член №: 418
Пол:  Регистриран на: 12 Апр 2008 Мнения: 785 Местожителство: Варна 303 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 8:27 pm Заглавие: |
|
|
Нека позная...с AMD и Win XP си нали ? Ако да тегли и инсталирай AMD dual core optimizer . _________________
 |
|
|
 |
|
Doktora Активен

42 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Да,ама не. (: АМД да,но 7-ца съм. (: и второ оправих си играта,то аз докато ви напиша си реша проблема,все пак тов ами е работата на мен,да правя компютри. (: Все пак благодаря за отговорите,но не познахте и двамата.(само да отбележа не е от релийза) _________________
 |
|
|
 |
|
ThE_GaMe V.I.P.

Член №: 303
Пол:  Регистриран на: 11 Яну 2008 Мнения: 1655 Местожителство: Бургас 283 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Е кажи поне как си оправи проблема де. И каква по-точно ти е работата, че ми е интересно. _________________
 |
|
|
 |
|
Doktora Активен

42 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Еми,проблема беше от една програма,която използвах,бях забравил да я изключа(няма да споменавам каква е програмата) тъй че бях я забравил включена и като влезнах в играта,все едно играте контрата със спеед хака,толкова бърз бях,излезнах и се чудех какво е.Тъкмо си смилех да обновя Директа,ама видях програмата и викам чакай да я изключа и да влезна пак в играта и какво става уви че всичко си тръгна нормално. (: Та сега,Випче я кажи ти пиленце на батко,какво ще правим с темата с оръжията да правя ли знимки,да не правя ли,да правяли тема,да не прави ????? и Така. (: _________________
 |
|
|
 |
|
ThE_GaMe V.I.P.

Член №: 303
Пол:  Регистриран на: 11 Яну 2008 Мнения: 1655 Местожителство: Бургас 283 Точки

|
Пуснато на: Съб Фев 06, 2010 10:38 pm Заглавие: |
|
|
| Doktora написа: |
| Та сега,Випче я кажи ти пиленце на батко,какво ще правим с темата с оръжията да правя ли знимки,да не правя ли,да правяли тема,да не прави ????? и Така. (: |
Как така ние? Ти си решаваш какво ще правиш и тук мисля, не е подходящо място да се обсъжда това. |
|
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|