| :: Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
NjOyYy Нов

Член №: 1219

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 6:10 pm Заглавие: Защо така ? |
|
|
Проблемат е, че след като зема Lion Sword трябва да отида до пясъчния часовник след което да се отвори вратата горе но тя не се отваря ето и снимка Гледах в youtube как се минава и прсто когато влезе в стаята с часовника се пуска едно видео кадето Принца приказва с онази с червеното но на мен видеото не ми се пуска ако някой може да помногне.Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
BGTOP Гласувайте за нас

2 Точки
|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 6:10 pm Заглавие: Гласувай за нас! |
|
|
|
|
|
 |
|
StreeT_BoY Редовен

Член №: 1027
Пол:  Регистриран на: 09 Авг 2009 Мнения: 248 Местожителство: Асеновград 329 Точки

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 6:38 pm Заглавие: |
|
|
| еми активирал ли си кулите |
|
|
 |
|
NjOyYy Нов

Член №: 1219
2 Точки

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Мисля, че да трябваше да нагласям едни вартящи се колони така,че да тръгне вода по едни канали до главния лост който се върти има един лайф ъпгрейд по точно немога да го обясня и след това ми показа видео, че тези неща пред вратата тоест които я заключват се махат но като дам на картата ми показва каде да ходя а това място не е при часовника и немога да намеря пътя  |
|
|
 |
|
StreeT_BoY Редовен

Член №: 1027
Пол:  Регистриран на: 09 Авг 2009 Мнения: 248 Местожителство: Асеновград 329 Точки

|
Пуснато на: Чет Мар 04, 2010 6:53 pm Заглавие: |
|
|
| много е просто значи отиваш където заби serpend sword и започваш да местиш големите плочи.тоя път вместо да вленеш през онзи вход където мина за водата мини през другия.трябва да видиш една ръчка на рекламката,като ти дава да местиш плочите и от там продължаваш.активираш втората кула и вратата ще се отвори автоматично и се биеш срещу императрицата |
|
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|