| :: Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
StreeT_BoY Редовен

Член №: 1027
Пол:  Регистриран на: 09 Авг 2009 Мнения: 248 Местожителство: Асеновград

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 2:47 pm Заглавие: UBI....EPIC FAIL !!!!!!! |
|
|
Вероятно няма как да не сте чули за наскоро обявените от Ubisoft антипиратски мерки, които изискват винаги да имате интернет връзка, за да не бъдете изхвърлени от играта. Също така вероятно си мислите, "Какво пък, моят интернет е добър". Е, оказва се, че този на Ubisoft обаче не е - стана ясно, че вчера европейските сървъри на компанията са имали масов срив, в резултат на което хиляди играчи са изхвърлени от новата Assassin's Creed 2, а онези, опитващи се да се включат към системата са чакали с часове. От Ubisoft са излезли с официално изявление, в което признават, че имат сериозен технически проблем и обещават бързо да го оправят. В свое изказване представител на английския клон на компанията, цитиран от Destructoid, нарича ситуацията "неприемлива" и признава, че не е очаквал подобно нещо, особено когато би трябвало "сървърите да са под постоянно наблюдение".
copy and paste from pcmani.bg
Беше време това да стане и тва няма да е за последен път ще има много други свривове в с-ма.За всяка друга игра бих дал пари,но не и за игра на убисофт.Продължават ли с тази защита скоро ще ударят дъното |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
BGTOP Гласувайте за нас

329 Точки
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 2:47 pm Заглавие: Гласувай за нас! |
|
|
|
|
|
 |
|
yanislavcho Модератор

Член №: 484
Пол:  Регистриран на: 17 Май 2008 Мнения: 1434 Местожителство: Плевен 457 Точки

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 5:03 pm Заглавие: |
|
|
Ако това продължава, не мсиля, че печалбите на Уби ще се увеличат, а даже обратното, но те и без това печелят повече от конзолните версии на игрите, така че едва ли много им пука. _________________
 |
|
|
 |
|
GreeN Активен

Член №: 936
Пол:  Регистриран на: 13 Май 2009 Мнения: 1404 Местожителство: Sofia 500 Точки

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 6:48 pm Заглавие: |
|
|
Хъх ? При мен не се е случвало , а цял ден почту съм цъкал АС . Случи се веднъж за 2 минути и днеска за толко . _________________
 |
|
|
 |
|
Lord_Vampire Активен

Член №: 931
Пол:  Регистриран на: 10 Май 2009 Мнения: 688 Местожителство: Стара Загора 353 Точки

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 11:22 pm Заглавие: |
|
|
| GreeN написа: |
| Хъх ? При мен не се е случвало , а цял ден почту съм цъкал АС . Случи се веднъж за 2 минути и днеска за толко . |
Това е било на 7-ми, а ти тогава едва ли си играл
Все пак да не учудиш, когато играта те изхвърли, а последният ти checkpoint/ save е на часове назад  _________________
 |
|
|
 |
|
yanislavcho Модератор

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 1:07 am Заглавие: |
|
|
Докторе, надявам се, че не се сърдиш, че преместих мнението ти в правилната тема.
| Doktora написа: |
Прочетете това:
http://games.fedia.eu/news.php?extend.215
Ето какво пише сървърите на Убисофт за претърпяли срив и хиляди играчи не с амогли да играят Асасин 2,може да с енадяваме че след този срив ще премахнат защитата в противен случай ще им паднат много продажбите за Комп(РС). (: |

Последната промяна е направена от yanislavcho на Вто Мар 09, 2010 1:40 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
|
Doktora Активен

Член №: 342
42 Точки

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 1:35 am Заглавие: |
|
|
Не се сърдя,не съм забелязъл,няма проблеми и благодаря че си преместил в правилната тема. (: _________________
 |
|
|
 |
|
Lord_Vampire Активен

Член №: 931
Пол:  Регистриран на: 10 Май 2009 Мнения: 688 Местожителство: Стара Загора 353 Точки

|
|
|
 |
|
yanislavcho Модератор

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 9:56 am Заглавие: |
|
|
То тва си е и за смях и за сълзи, щото явно Уби не могат да правят нещата както трябва.  _________________
 |
|
|
 |
|
GreeN Активен

Член №: 936
Пол:  Регистриран на: 13 Май 2009 Мнения: 1404 Местожителство: Sofia 500 Точки

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 12:00 pm Заглавие: |
|
|
| Lord_Vampire написа: |
| GreeN написа: |
| Хъх ? При мен не се е случвало , а цял ден почту съм цъкал АС . Случи се веднъж за 2 минути и днеска за толко . |
Това е било на 7-ми, а ти тогава едва ли си играл
Все пак да не учудиш, когато играта те изхвърли, а последният ти checkpoint/ save е на часове назад  |
Играл съм я на 7-ми , много добре съм с датите . Когато прекъсне връзката , не те мята от играта , а започва да се конектва към сървъра ... _________________
 |
|
|
 |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|