Как да организираме хубаво детско парти

Решили сме да организираме събитие като парти за детски рожден ден, което да се запомни. Едно детско парти, което е по–различно от тези, които сме правили до сега. За целта трябва да бъдем оригинални, забавни и изобретателни.
За помощници може да извикаме и децата, те със сигурност ще се зарадват пък и самите приготовления за партито са си един малък купон. Тази идея може да се приложи както за детски рожден ден, така и за друг вид парти – имен ден или друг. Въпрос на избор е.

Кои са основните неща, за които да се погрижим?
На първо място е доброто настроение, чрез музика, танци, забавления и украси но за тях ще поговорим след малко.

Не по-малко важни са вкусния кетъринг, напитките за малки и големи, всички сладки и солени вкусотии и разбира се празничната торта.

веган торти за детски рожден ден

Щом сте решили да направите незабравим празника на детето си и да създадете едно наистина запомнящо се от всички парти, наблегнете на оригиналните и най-вече здравословни десерти и бонбони. Чудесна идея е да поръчате сурова торта, която включва само подбрани и полезни съставки. Тези веган торти станаха известни и доста популярни заради това, че съдържат само сурови и здравословни за малките деца съставки като шоколад, ядки, плодове или зеленчуци, цитруси и различни екзотични компоненти и подправки.

Хората, които обичат да готвят сами знаят, че правенето на домашна веган торта е доста трудоемко заради намирането на всички полезни съставки и самото приготвяне. А точно това време, което е нужно за търсене, пазаруване и готвене ще ви бъде най-нужно, за да бъдете със семейството си и да се погрижите за всичко около партито.

В такъв случай по-добре се доверете на някое сладкарско ателие, специализирано в производство на сурови торти и десерти. Само с една бърза поръчка ще се сдобиете с мечтаната веган торта за партито на малчугана. Например любимата на малки и големи сурова торта от моркови.

веган торта от моркови

Да поговорим за украсата на мястото, където ще празнувате

Избрали сте например мотивът да бъде пиратски. Не се иска кой знае какво, но ще бъде много забавно. Ще трябва да направим интериорът така, че да наподобява пиратско убежище или кораб. Трябва да нарисуваме вълни, да окачим мрежи, рапани, пиратски знамена и всякакви други лудории, за които може да се сетим. Ако сте перфекционист може да поръчате украса и за суровата торта, която да съдържа пиратски мотиви.

Следващото нещо, което ще трябва да направим е да изберем подходящи дрехи, които да наподобяват пиратски костюм, кърпи за главата, също така може да направим пиратски шапки от хартия. Може да използваме малко грим за украса на лицата на децата. Това ще им се хареса много. Може да раздадем роля на всяко едно дете – боцман, капитан, помощник – капитан, юнга. Ако имаме възможност може да направим и кораб от детско корито или голям кашон.

Необходимо ще е също да подберем музика подходяща за малките пирати. Като цяло съставянето на сценарии е добра идея. Така може да направим нещата, че партито да протече като една своеобразна игра на търсене на съкровища. А, самото съкровище може да бъде скрито някъде в сандъче и да бъде под формата на различни лакомства или сурови десерти. Ако размерът на тортата позволява, може да скриете в сърцевината й нещо, което децата да открият след като рожденикът духне свещичките и всички хапнат от здравословния десерт, който сте поръчали или приготвили сами. Ако сте направили сурова торта с веган съставки, може от самото начало да заложите изненадата вътре в нея.

Всичко това може да ви се вижда трудно за изпълнение. Едно е сигурно, че суровите десерти и веган тортата ще се хареса много на децата и родителите им. Не трябва да се притеснявате, ако работата ви се вижда множко, споделете я с родител, чието дете смятате да поканите на партито вярвам, че ще ви помогне да организирате събитието по невероятен начин и дори да приготвите повечето забавления, украси и полезни лакомства.

You may also like...